• Wat is Vaseline Petroleum Jelly?
  Vaseline Petroleum Jelly is zuivere petroleum jelly (petrolatum), gemaakt van basisoliën en wassen die volgens strenge zuiverheidscriteria drievoudig zijn gezuiverd. Vaseline Petroleum Jelly is in 1859 ontdekt door Robert Chesebrough en heeft een lange en dynamische geschiedenis van het beschermen van de huid, meer daarover kun je HIER lezen.
 • Wat zijn de voordelen van Vaseline Petroleum Jelly?
  Vaseline Petroleum Jelly werkt door het creëren van een afsluitende barrière tussen de huidcellen, waardoor vocht wordt vastgehouden en het natuurlijke herstelvermogen van de huid wordt versneld. Zo helpt Vaseline Petroleum Jelly de huid van binnenuit te herstellen. De afsluitende functie maakt het mogelijk de droge, ruwe huid te beschermen. Ook helpt het de zichtbaarheid van fijne, droge lijntjes te verminderen.
 • Wat maakt Vaseline Petroleum Jelly anders dan andere petroleum jelly-producten?
  Vaseline Petroleum Jelly is de oorspronkelijke 'Wonder Jelly'. Al meer dan 140 jaar helpt het de huid gezond te houden en er mooi uit te zien. Vaseline maakt gebruik van de hoogste kwaliteit ingrediënten en een merkeigen, drievoudig zuiveringsproces met distillatie, ontluchting en filtratie. Dit zorgt ervoor dat elke pot Vaseline Petroleum Jelly volledig zuiver is met een gelijkmatige consistentie, in tegenstelling tot veel van de imitatiemerken die niet dezelfde mate van striktheid hebben betreffende de kwaliteit.

  Wat maakt Vaseline de
  'Wonder Jelly'?LEES MEER

 • Als Vaseline Petroleum Jelly gemaakt is van aardolie, is het dan wel veilig voor mij? Mijn kind?
  Ja, het is veilig voor het hele gezin. Hoewel Vaseline Petroleum Jelly is afgeleid van aardolie, zorgt Vaseline voor de veiligheid van de jelly door het volgens strenge zuiverheidscriteria drievoudig te zuiveren. Dit proces verwijdert onzuiverheden, resulterend in een jelly die niet-irriterend en hypoallergeen is.
 • Verstopt Vaseline Petroleum Jelly mijn poriën?
  Nee, dat doet het niet. Vaseline Petroleum Jelly is niet-comedogeen, wat betekent dat het de poriën niet zal verstoppen, je huid niet zal irriteren en geen acne zal veroorzaken.
 • Wat maakt de Vaseline Intensive Care™ Bodylotions anders dan andere merken?
  Alleen Vaseline Intensive Care™ Bodylotions bevatten rijke vochtinbrengende moisturizers en drievoudig gezuiverde microdruppels van de originele Vaseline-jelly. Deze snel absorberende, niet-vettige formule dringt diep door* om de droge huid van binnenuit te helpen herstellen.

  *Binnen de hoornlaag

 • Welke externe factoren zorgen ervoor dat mijn huid droog wordt?
  Veel factoren kunnen een droge huid veroorzaken, zoals het weer, sommige soorten zeep en wasmiddel, een dieet, de centrale verwarming of airconditioning. Door deze factoren worden de natuurlijke oliën in je huid gedurende de dag verwijderd, waardoor de natuurlijke vochtbescherming van je huid - belangrijk om je huid gezond te houden - verdwijnt.
 • Waarom moet ik mijn huid dagelijks hydrateren?
  Een gezonde huid is voor bijna 90% uit water opgebouwd, wat je huid de kracht en flexibiliteit geeft om je lichaam te beschermen. In de loop van de dag verliest je lichaam ongeveer een halve liter water. Externe factoren, zoals de hierboven vermelde, verergeren het waterverlies door het afbreken van de natuurlijke vochtbescherming van je huid. Vaseline lotions vullen het benodigde vocht en voedingsstoffen aan en helpen vocht vast te houden om je huid een gezonde en mooie uitstraling te geven.