• Vaseline® Petro Jelly is gemaakt van 100% zuivere petroleum jelly, gemaakt van een mengsel van minerale oliën en wassoorten. Vaseline® Petro Jelly werd in 1859 ontdekt door Robert Chesebrough en heeft een lange en dynamische geschiedenis van het beschermen van de huid, waarover je hier meer kunt lezen.

 • Vaseline® Petro Jelly creëert een verzegelende barrière tussen de cellen in een droge of geïrriteerde huid. Hierdoor wordt vocht vastgehouden en het natuurlijke herstelproces van de huid versneld. Zo helpt Vaseline Petro Jelly de huid van binnenuit te herstellen. Dankzij zijn afsluitende werking biedt het bescherming bij een droge, ruwe huid. Het helpt ook fijne, droge lijntjes te verminderen. Vaseline® Petro Jelly kan ook worden gebruikt om je huid en lippen te beschermen tegen uitdroging en barsten.

 • Vaseline® Petro Jelly is de originele 'wonder-jelly'. Al meer dan 140 jaar helpt dit product de huid gezond en mooi te houden. Vaseline® maakt gebruik van hoogwaardige ingrediënten en een gepatenteerd drievoudig zuiveringsproces van distillatie, ontluchting en filtratie. Dit zorgt ervoor dat elke pot volledig puur is en een gladde consistentie heeft, in tegenstelling tot veel imitatiemerken die niet dezelfde mate van striktheid hebben betreffende de kwaliteit. De Vaseline® Triple Purification-zegel garandeerd de kwalitiet van ons product.

 • Ja, het is veilig voor de hele familie. Het product is inderdaad afgeleid van aardolie, maar Vaseline® garandeert de veiligheid van de jelly door er een drievoudig zuiveringsproces op toe te passen. Dit proces verwijdert onzuiverheden en levert een jelly op die niet irriteert en hypoallergeen is. 

 • Nee hoor, dat doet het niet. Vaseline® Petro Jelly is niet-comedogeen, wat betekent dat het de poriën niet verstopt, je huid niet irriteert en geen acne veroorzaakt.

 • Alleen Vaseline® Intensive Care Bodylotions bevatten rijke, vochtinbrengende ingrediënten en drievoudig gezuiverde herstellende microdruppeltjes Vaseline® Jelly. Deze snel absorberende, niet-vette formule trekt diep in* de droge huid om die van binnenuit te helpen herstellen.

   

  *Binnen de hoornlaag

 • Een droge huid kan worden veroorzaakt door allerlei factoren, zoals het weer, de omgeving, bepaalde zepen en wasmiddelen, je eetpatroon en centrale verwarming of airconditioning. De natuurlijke oliën in je huid kunnen door normale activiteiten gedurende de dag aangetast worden, waardoor de natuurlijke vochtbescherming die je huid nodig heeft om gezond te blijven niet meer werkt. Zonder het nodige vocht verzwakt het beschermende laagje van je huid, waardoor nog meer vocht kan ontsnappen.

 • Een gezonde huid bestaat voor bijna 90% uit water. Dit water geeft je huid de kracht en de flexibiliteit om je lichaam te beschermen. In de loop van de dag verliest je lichaam ongeveer een halve liter water.  Externe factoren zoals degene die hierboven worden genoemd, tasten de natuurlijke vochtbescherming aan waardoor je lichaam via de huid nog meer water verliest.  Vaseline®-lotions vullen het vocht en de voedingsstoffen aan en helpen het vocht vast te houden dat nodig is om je huid elke dag gezond en mooi te houden.

¹Albert M Kligman, arts; "Petrolatum is not comedogenic in rabbits or humans: A critical reappraisal of the rabbit ear assay and the concept of 'acne cosmetica'"; J. Soc. Cosmet Chem., 47, 41-48 (jan/feb 1996) 

*Meer informatie met betrekking tot onze belangrijkste bewering: Berekening van Unilever op basis van gegevens over de verkoop per eenheid die werden gerapporteerd door Nielsen in de Retail Index Services voor de categorie "Handen en lichaam" (gedefinieerd door Unilever), op basis van de meest recente gegevens. In Zweden, Spanje, Portugal, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Griekenland, Nederland en Italië, op basis van 13 4-wekelijkse tijdvakken eindigend bij P13 2017. 

In Canada, gebaseerd op 13 4-wekelijkse tijdvakken eindigend op 12-09-2017. In India, Zuid-Afrika, Indonesië, Thailand, Maleisië, Bangladesh, China, op basis van gegevens voor 12 maanden, eindigend in december 2017. In de Verenigde Staten, op basis van 13 4-wekelijkse tijdvakken eindigend op 30-12-2017. In de Verenigde Arabische Emiraten, op basis van 12 maanden, eindigend in november 2017.

Vragen? Bel ons dan op:

(800)-099-1197 Ma-vr 9.00 - 17.00 uur