Wat maakt Vaseline
de 'Wonder Jelly'?

VERFIJND DOOR DE AARDE
Drievoudig gezuiverd
Helpt de droge huid te herstellen

Verfijnd door de aarde

Vaseline Jelly is zuivere petroleum jelly (petrolatum), gemaakt van basisoliën en wassen die volgens zeer strenge zuiverheidscriteria zijn gezuiverd. Het is één van de hoofdingrediënten van onze hydraterende lotions. Daarom zijn ze zo goed in het snel helpen herstellen van de droge huid. Het geheim achter de veelzijdigheid van al onze vertrouwde Vaseline-producten, is de reis vanuit de aarde naar jou.

Drievoudig gezuiverd

Ongeparfumeerd
Hypoallergeen
Ongeparfumeerd
Hypoallergeen
We zuiveren elke pot Vaseline Petroleum Jelly drie keer opnieuw waarbij alle onzuiverheden en luchtbellen worden verwijderd, zo verhogen we de houdbaarheid - zonder het gebruik van kunstmatige conserveringsmiddelen - en zorgen we ervoor dat elke pot alleen de zuiverste jelly bevat.
Vaseline Petroleum Jelly is de enige petroleum jelly met een drievoudige zuivering (triple purification)-keurmerk. Dit garandeert dat elke pot Vaseline Jelly niet één keer, maar drie keer gezuiverd is voordat het ooit op een schap terecht komt. Vaseline Petroleum Jelly Original is ongeparfumeerd, niet-irriterend en hypoallergeen.

Eindproduct

Kijk uit naar het iconische Vaseline drievoudige zuivering (triple purification)-keurmerk voor superieure huidbescherming.
Andere petroleum jelly's mogen geen gebruikmaken van het drievoudige zuiveringsproces, en dat blijkt. Ons zuiveringsproces geeft Vaseline Petroleum Jelly meer body dan veel van onze imitators. Het zorgt er ook voor dat Vaseline Petroleum Jelly Original bij een iets hogere, maar vastere temperatuur smelt. Zodra die temperatuur wordt bereikt, verzacht het soepeler en gelijkmatiger.

HELPT DE DROGE HUID VAN ELK GEZINSLID TE HERSTELLEN